четвер, 29 серпня 2013 р.

II етап Шкільної академії підприємництва

II етап польсько-українського проекту "Шкільна академія підприємництва" розпочався навчальним семінаром-тренінгом для опікунів, який відбувся на базі інституту післядипломної освіти. Навчання із опікунами проводили  експерт-тренери Інституту післядипломної педагогічної освіти з психології - Романовська Д.Д., завідувач НМЦ практичної психології та соціальної роботи та експерт-тренер Інституту післядипломної педагогічної освіти з економіки - Куриш Н.К., завідувач НМЦ менеджменту та координації діяльності РМК/ММК. Під час навчання обговорювались труднощі та проблеми функціонування Шкільних клубів підприємництва, які виникали на І етапі реалізації проекту, були окреслені  шляхи їх вирішення.

Також обговорювалось Положення про конкурс на кращий Шкільний клуб підприємництва та критерії оцінювання роботи клубу. З вимогами до матеріалів, що подаються на конкурс  ознайомила експерт-тренер Інституту післядипломної педагогічної освіти з психології - Романовська Д.Д.

Рекомендації та зауваження щодо ведення блогів були надані тренером з ІКТ Ватаманюк О. Д., Також було розглянуто питання щодо початку навчання за дистанційним курсом " Вивчаємо "Підприємництво" 2.0", а та обговорено вимоги щодо участі у конкурсі "Кращий шкільний блог академії підприємництва".